martes, 29 de septiembre de 2009

familia follen



La Familia Follen consta de cinc membres, tots del mateix sexe, femení, inclosa la mascota , una tortuga centenaria heredada generación rera generació, la Tortu Follen.

Aquesta familia havia anat disgregant-se i els seus membres van acabar vivint per separat i de manera molt diferent. Així doncs, encara que cada noia vivia allunyada de les altres totes es caracterizaven per, fer honor al seu propi cognom “Follen”, ser unes obsesses sexuals.


Lola Follen, juntament amb la seva mascota era la filla primogènita de Matilde i residia al barri de Gràcia de Barcelona on hi tenia la seva consulta de psicologia alhora que el pis de soltera. Ben joveneta es va emancipar per deixar de voltar per tot el món amb la seva mare inventora, i poder arrelar-se en un lloc. Va triar Barcelona on va estudiar la carrera que més se li ajustava a les seves expectatives de futur laboral pel tracte amb gent diversa i les seves problemàtiques.

Responsable, treballadora amb implicació directa amb els pacients, però alhora amb debilitats per la gresca diària i gaudir desmesuradamente de la seva sexualitat liberal, sobretot femenina.

Als 42 anys, després de moltes experiències, en una de les seves sortides nocturnes pels bars d’ambient, va fixar-se en un nou objectiu al que seguir, la misteriosa Mei. Aquesta se li va resistir en un principi i aquests fracassos van augmentar l’actractiu i seducción de Lola envers la jove fins que aquesta va succumbir als seus desitjos i encants, follant durant dies. Van acabar convivint juntes al pis de Gràcia sense parar d’estimar-se al llarg del dia, amb l’aprovació de la tortuga.


Mei Follen, pintora de professió i amant de les tortugues, compaginava aquest ofici amb el de cambrera per subsistir i acabar de pagar-se la carrera.

Però la tranquilitat i ambient bohemi del pis de Lola va desaparèixer en l’arribada de la mare Matilde Follen i la germana apadrinada mexicana, Iara Follen.


Matilde, famosa inventora rodamons ja juvilada, havia sigut expulsada i penalitzada económicamente pel geriàtric on residia per haver realitzat una de les majors explosions experimentals de la seva vida, quedant-se a la bancarrota. Mentre que Iara, l’adolescent, s’havia escapat del seu estimat país per l’alliberament del seu pare maltractador de la presó i la necessitat de començar una nova vida.


La convivència entre tanta gent, totes dones, sota el matei sostre fou un repte psicològic per a Lola que havia d’estabilitzar-ho, ja que elles acabaven d’iniciar una relació, juntamente amb l’envelliment de la mare que li havia provocat bipolaritat (envers l’educació conservadora que havia rebut i la seva personalitat liberal) i no s’hi veia gaire i la nena que estava traumatitzada pel seu passat i reprimida sexualment.












No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Lara Gombau by aRaL is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 Unported License.